PDF fájlok egyesítése és darabolása

Ha szeretnél a pdf dokumentumodból oldalakat kivenni vagy éppen kevesebb oldalt egy fájlba egyesíteni, akkor pár percben itt láthatsz erre egy megoldást.

A megadott forrás állományból kiválaszthatod a kívánt oldalakat, rákattintasz a split-re és már kész is vannak a darabolt pdf-ek, de az egyesítésnél (join) is ugyanilyen könnyű a helyzet.

 

Letöltés: kattints ide

28 thoughts on “PDF fájlok egyesítése és darabolása

  1. Nagyon szépen köszönöm az értelmes és kimerítő ismertetést. A többi alkalmazásról nem készült u.i. videó? Bocsi a telhetetlenségért

  2. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a videót, nagyon nagy segítség volt, s.o.s kellett és pikk-pakk megoldottam az össze fűzést, nem beszélve arról, hogy ez mostantól mindig kelleni fog. Ezer köszönet!!!

  3. Nagyon szépen köszönöm, a munkámban nagyon sokat segítettél, órákat spóroltál, így a bespórolt órákat is munkával tölthetem :))))

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>