TEMPÓVÁLTÁS

Legyen ismét gyors a géped, és felejtsd el a befagyott ablakokat!

Már megint ez a homokóra! Ugye, milyen idegesítő, mikor csak hosszasan nézed, hogy pörög és semmi nem történik? Hosszú, várakozásokkal töltött percek, ráadásul –  ha pont egy szöveg szerkesztésénél fagyott meg a géped –  aggódva várod, hogy mi fog történni.

Ne csináld!

Ne tedd!

Emlékszel, mikor még újonnan megvett géped hazakerült? A rendszer betöltése gyorsan lezajlott, majd Windows-od várta, hogy elindítsd kedvenc programjaidat. Nem okozott gondot több program egyszerre történő futtatása sem, a szórakozás és a munka könnyedén ment. Már alig vártad, hogy leülhess és gyors gépedet használatba vedd. Szeretnéd újból átélni a gyorsaság élményét?

Lépésről-lépésre haladva szeretném bemutatni neked, hogy mit kell beállítanod ahhoz, hogy géped gyorsabb tempót vegyen fel. Végre nem kell mást hívogatnod, aki megmutatja, mit kell tenned géped gyorsabb működéséhez.

 

Miről szól a tempóváltás?

 

Az itt bemutatott beállítások az évek során kipróbált és bevált módszerek, hogy gyorsabb legyen a géped. Ezeket együtt érdemes használnod, mert így tudják igazán kifejteni hatásukat. Ezt a tudást szeretném most neked átadni, hogy élmény legyen számodra számítógéped használata.

 

Vajon éppen Neked való?

 

Igen,

  • ha hogy gyors gépet szeretnél,
  • ha mostanában nem szeretnél új gépet vásárolni,
  • ha szeretnéd tudni, hogy mitől lassú a géped,
  • ha nem akarsz perceket várakozni.

Néhány fejezet a 10 részes videó tanfolyamból